top of page

MINDFUL LIFE

COACHING 

 

Praktische informatie

Wanneer?: zie agenda

Duur: 8 weken, 120 minuten per keer: 60 min. Mindfulness + 60 min. life coaching 

Waar?:

groepstrainingen in Studio da Vasco

om 17:00 - 19:00 uur incl. in en uitloop

individuele training bij BuroBraak in overleg

Tarieven:

groepstrainingen € 893,50

individuele training € 991,50

*Stadspashouders krijgen financiële steun vanuit Mindful Class. Neem a.u.b. contact op voor meer informatie.

De tarieven zijn incl. btw en inclusief een Mindfulness werkboek, etui met notitieboek en schrijfsel, audio materiaal van alle oefeningen, extra oefenmateriaal, drinken en een gezond tussendoortje.

De financiële investering mag geen drempel zijn om met de training te starten. Neem a.u.b. contact op over de mogelijkheden.

VRAGEN OF OPMERKINGEN 

Bedankt! Uw bericht is ontvangen.

MINDFUL LEVEN

voor volwassenen

Ik zet mezelf altijd op de 2de plaats en kom nooit toe aan de dingen die ik belangrijk vind.

Welkom bij de meest krachtige training om te groeien als mens. De eerste stap is gezet, want je bent gaan zoeken naar manieren om je gelukkiger te voelen. Vanaf nu ga je investeren in jezelf, in je toekomst en dat van je naasten en geliefden.

 

Waarschijnlijk vind je het moeilijk om jezelf op de eerste plaats te zetten. Neem je te weinig tijd en ruimte voor jezelf? Of vind je dat je dat niet waard bent? Ga eens na bij jezelf, welke negatieve overtuigingen heb jij over jezelf en het leven?

 

Wat deze overtuigingen ook mogen zijn, ze zijn niet waar! Het zijn allemaal gedachten die je zelf of een ander heeft bedacht. Jij bent niet je gedachten. Helaas denken we er vaak anders over en schieten we daardoor onszelf en de mensen om ons heen onnodige tekort. HET HOEFT NIET ZO TE ZIJN!

 

In de Mindful Class leer je met aandacht bezig te zijn met het NU. Je leert te luisteren naar je lichaam en de vicieuze cirkel van gewaarwording te doorbreken. Pijn en lijden zijn niet hetzelfde. Je leert dat je niet hoeft te lijden, ondanks de pijn die je ervaart.

Bij Mindful Class krijgt u mindful life coaching. Dat is een bijzondere combinatie van Mindfulness en life coaching. We gaan 8 weken oefenen en je krijgt persoonlijke begeleiding. Je kunt het geleerde meteen in de praktijk toepassen en zal zo snel de verandering merken. 

"De tijd voor verandering, is altijd NU." 

Inhoud van de training

De training is gebaseerd op de 8- weekse Mindfulness MBSR training. Iedere week staat er voor de aandachttraining een ander thema centraal. De inhoud van de life coaching wordt voor een deel afgestemd op de persoonlijke behoeften. 

bottom of page