top of page
Main-Mindful-Class-kids.png

MINDFUL LEREN

voor kinderen van

8-13 jaar

Hoe krijg je nou je huiswerk af als je ook nog een voetbaltraining hebt?

Na een hele dag stilzitten op school thuis ook nog eens huiswerk moeten doen is niet makkelijk. Zeker niet als er nog zoveel is wat je ook nog kunt of moet doen. YouTube-filmpjes kijken, appen met vrienden, de stad in, een voetbaltraining...

 

Bij Mindful Class leert je kind met volle aandacht aanwezig te zijn op de plek en situatie waarin hij/zij NU is. Het krijgt handvatten om zich bewust te worden van de gevoelens en gedachten die het heeft en leert daarmee om te gaan. Dat leidt tot een beter zelfinzicht, hoger concentratievermogen, meer zelfvertrouwen, begrip voor eigen gedachten en emoties. Je kind gaat zich daardoor beter voelen, kan beter dingen onthouden en zal dus beter gaan presteren.

 

Bij Mindful Class krijgt je kind eerst Mindfulness  en daarna bijles. Door deze bewezen efficiënte combinatie bevindt het lichaam en de geest zich in een optimale gemoedstoestand om vervolgens productief en effectief te kunnen leren en werken.

"Concentreren kun je leren."

MINDFUL CLASS 

EN BIJLES 

Praktische informatie

Wanneer?: zie agenda

Duur: 8 weken, 120 min. per keer: 60 min. Mindfulness + 60 min. bijles

Waar en hoe lang?:

groepstrainingen in Studio da Vasco

2 uur incl. in en uitloop

individuele training bij BuroBraak in overleg

Tarieven:

groepstrainingen € 641,- 

individuele training € 731,-

*Stadspashouders krijgen financiële steun vanuit Mindful Class. Neem a.u.b. contact op voor meer informatie.

 

De tarieven zijn incl. btw en inclusief een Mindfulness werkboek, etui met notitieboek en schrijfsel, audio materiaal van alle oefeningen, extra oefenmateriaal, drinken en een gezond tussendoortje.

De financiële investering mag geen drempel zijn om met de training te starten. Neem a.u.b. contact op over de mogelijkheden.

VRAGEN OF OPMERKINGEN 

Bedankt! Uw bericht is ontvangen.

Inhoud van de training

De training is gebaseerd op de 8- weekse Mindfulness training uit de methode 'Aandacht werkt!'. Deze wordt met recht een MBSR voor kinderen genoemd. De inhoud van de bijles wordt in overleg ingevuld. Er kan een algemene test worden afgenomen om gezamenlijk het startpunt te bepalen.

bottom of page