top of page

RECENSIES

MINDFULNESS EN BEGELEIDING OP MAAT

MINDFUL CLASS

 VOOR JONG EN OUD

Mediteren

Iris

Perfect! Fatima heeft onze harten gestolen. Ze heeft een goede analyse gemaakt van onze twee kinderen en daarop het les plan op gespitst. De kinderen gaan ook met plezier naar Fatima. Dat geeft mij enorm vertrouwen.

Leg-uitrekken van

Nada

Fantastische coach! Mijn zoon is dol op haar! Hij vindt haar niet alleen goed uit kunnen leggen maar ook heel lief. Dankzij haar is o.a. zijn Cito score voor begrijpend lezen enorm verbeterd. Haar kracht is onder andere dat zij kinderen leert HOE zij zich kunnen concentreren en dat zie je meteen terug in de prestaties. Als zij een plekje heeft, neem hem gelijk. Je zult geen spijt krijgen!

Samen mediteren

Kaj

I wish I had 'found' Fatima 2 years ago, instead of 6 months ago! Fatima was able to teach my son methods on being more calm and focused, not giving up when things got difficult and helping him improve his final school advice in groep 8 from VMBO-K to VMBO-T. I appreciate Fatima's teaching methods (with mindfulness coaching tips, begrijpend lezen, studievaardigheden and rekenen), as well as her flexibility to help my son with specific things that he did not understand so well at school. Thank you again Fatima!

2018-12-22-15-23-12---0980.jpg

Juf Lina

Sinds de training heb ik nieuwe inzichten en vaardigheden opgedaan. Dit heeft voor meer bewustwording gezorgd en een beter pedagogisch klimaat in de klas. Ik begrijp mijn leerlingen nu veel beter en kan daardoor goed inspelen op hun behoeften.

Sofia_bewerkt.png

Sofia

Ik heb onwijs veel gehad aan de Mindfulness life coach training. Fatima is een geweldige trainer. Ik kan nu veel meer contact maken met mijn lijf. Ik kan me beter concentreren en neem bewust rustmomenten. Hierdoor ben ik niet meer zo vermoeid en heb ik meer vitaliteit en straal weer.

Roos.png

Roos

Ik vond de mindfulness sessie bij Fatima heel fijn.

Fatima weet een ontspannen en veilige sfeer te creëren. 

Ik voelde mij erg op mijn gemak en kwam steeds helemaal tot rust. Met een heerlijk en voldaan gevoel ging ik iedere keer naar huis.

sander zen.jpg

Sander

Bij de aandachttraining heb ik geleerd hoe ik meer aandacht kan hebben voor mijn adem. Daardoor kan ik goed weten hoe het met mij gaat. Ik vind het fijn dat ik mijn gevoelens beter begrijp.

sabri voetbal.jpg

Sabri

Als ik een belangrijke voetbalwedstrijd heb of een penalty mag nemen, dan doe ik een kikkeroefening. Op die manier kan ik mij focussen op de wedstrijd en het doel, in plaat van steeds afgeleid te worden.

Meditatie

Shareefa

Door de training heb ik geleerd om beter contact te maken met mijn lijf. Ik was mij niet bewust van de spanning in mijn lichaam en in het bijzonder mijn schouders. Sinds de training kan ik beter opmerken wanneer er spanning is en daardoor bewust een ontspanningsmoment nemen.

2018-12-22-15-03-42---0903_edited.jpg

Nidia

De training die ik bij Fatima heb gevolgd heb ik als zeer fijn ervaren. Fatima heeft een hele fijne stem om naar te luisteren en zij weet een ontspannen en fijne sfeer te creëren. Ik heb erg veel aan de training gehad en kan me veel beter focussen op hetgeen er toe doet. De persoonlijke begeleiding en de oprechte interesse waren erg positief.

Rida_edited.jpg

Rida

Ik vond de aandachttraining erg fijn. Ik werd er rustig van en heb geleerd dat het niet erg is als je wordt afgeleid, als je maar weer terugkomt bij je aandacht.

tiago%20sneller%20slapen_edited.jpg

Tiago

Ik heb geleerd om mij beter te concentreren. Dat doe ik door mijn aandacht op mijn adem te richten, daardoor kan ik nu beter leren en ook sneller slapen.

Jongens in het zwart

Sjoukje

Onze jongens vonden het een fijne Mindfulness training. Ze hebben veel geleerd. Nu volgens onze kids een ander training bij Fatima. Zeker een Aanrader!

Meditatie

Amira

Geweldig hoe wij onze dochtertje in zo een korte tijd hebben zien opbloeien. Onze dochtertje heeft veel baat gehad van deze cursus.

Super!

Meditatie handgebaar

Hannah

Ik was heel erg blij met Mindful Class. Fatima is rustig, heeft veel ervaring en ze komt altijd met positief energie. Mijn kind heeft altijd zin in om met haar mindfulness of bijles te doen. De zelf vertrouwen en rustigheid van mijn kind is mooi gegroeid...dank je wel Fatima!

clement skatebaan.jpg

Clément

Als ik een truc doe

met skaten en het lukt niet, dan doe ik de kikkeroefening. Dan word ik rustiger en dan lukt het wel.

dilek toppie.jpg

Dilek

Als ik voor een toets even een aandachtstraining doe, dan hoef ik minder te 

stressen.

jahmuëll.jpg

Jahmüell

Ik heb geleerd dat je bewuster kunt zijn op hoe je je voelt, dus wat voor ‘weer’ het bij jou van binnen is.

We'd love to hear from you

bottom of page