top of page

MINDFUL STUDEREN

voor jongeren van

vanaf 14 jaar

Ik moet goede cijfers halen, maar voel me zo moe en stel iedereen teleur.

Jouw kind staat een grote toekomst te wachten. De wereld ligt aan haar of zijn voeten. Maar steeds meer jongeren hebben last van een burn-out, keuze- en studiestress en prestatiedrang. Dat is ook niet gek met zoveel aanbod in opleidingen en alle eisen en verwachtingen die de maatschappij en misschien ook jij als ouder stelt.

 

Daarnaast heeft je puber ook nog te maken met de vrienden in zijn/ haar omgeving. Die kunnen een positieve, maar ook een negatieve invloed hebben op het leven van je kind. Is hij/ zij weerbaar genoeg voor onze maatschappij? Heeft hij last van buik- of hoofdpijn voor een toets? Ervaart je kind het leven als zwaar? Kan je kind lastig met zijn gevoelens om gaan en/of daarover te praten?

 

Bij Mindful Class krijgt je kind aandacht en begeleiding gericht op zowel de persoonlijke ontwikkeling als de cognitieve ontwikkeling. Bij Mindful Class leert het met volle aandacht aanwezig te zijn in het hier en nu. Het krijgt handvatten om zich bewust te worden van de gevoelens en gedachten die het heeft en leert daarmee om te gaan.

 

Dit zorgt weer voor zelfinzicht, betere concentratie, meer zelfvertrouwen, verbetering van het geheugen, het kunnen begrijpen en benoemen van gedachten en emoties. Jouw jongvolwassene gaat zich daardoor beter voelen en dus beter presteren. Hierdoor kan hij/zij genieten van de studententijd en kan jij weer genieten van je kind.

"Uit het hoofd in het lijf." 

MINDFUL CLASS EN 

HUISWERKBEGELEIDING 

 

Praktische informatie

Wanneer?: zie agenda

Duur: 10 weken, 130 minuten per keer: 65 min. Mindfulness + 65 min. huiswerkbegeleiding

Waar en hoe lang?:

groepstrainingen in Studio da Vasco

120 minuten incl. in en uitloop

individuele training bij BuroBraak in overleg

Tarieven:

groepstrainingen € 751,- 

individuele training € 821,-

*Stadspashouders krijgen financiële steun vanuit Mindful Class. Neem a.u.b. contact op voor meer informatie.

 

De tarieven zijn excl. btw en inclusief een Mindfulness werkboek, etui met notitieboek en schrijfsel, audio materiaal van alle oefeningen, extra oefenmateriaal, drinken en een gezond tussendoortje.

De financiële investering mag geen drempel zijn om met de training te starten. Neem a.u.b. contact op over de mogelijkheden.

VRAGEN OF OPMERKINGEN 

Bedankt! Uw bericht is ontvangen.

Inhoud van de training

De training is gebaseerd op de 10- weekse Mindfulness training uit de methode 'Aandacht werkt!'. Deze wordt met recht een MBSR voor jongeren genoemd. De inhoud van de huiswerkbegeleiding wordt in overleg ingevuld. Er kan een algemene test worden afgenomen om gezamenlijk het startpunt te bepalen.

bottom of page