© 2019 by MINDFUL CLASS. MADE BY FREDERICK CALMES

MINDFUL CLASS

E: info@mindfulclass.nl

T: + 31 (0)20 261 9639

A: Keizersgracht 391 A

KVK-NUMMER: 73591084

BANKREKENING: ING NL91 INGB 0008 3789 88

TEN NAME VAN: MINDFUL CLASS

PROCLAIMER

PRIVACY REGLEMENT

ALGEMENE VOORWAARDEN

  • Facebook
  • LinkedIn Social Icon

PRIVACY REGLEMENT

Mindful Class hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy reglement geven we heldere informatie over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens.

 

Mindful Class houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Dit brengt met zich mee dat wij in ieder geval:

  • Uw persoonsgegevens verwerken in overeenstemming met het doel waarvoor deze zijn verstrekt, deze doelen en type persoonsgegevens zijn beschreven in dit Privacy reglement;

  • Verwerking van uw persoonsgegevens beperkt is tot enkel die gegevens welke minimaal nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt;

  • Vragen om uw uitdrukkelijke toestemming als wij deze nodig hebben voor de verwerking van uw persoonsgegevens;

  • Passende technische en organisatorische maatregelen hebben genomen zodat de beveiliging van uw persoonsgegevens gewaarborgd is;

  • Geen persoonsgegevens doorgeven aan andere partijen, tenzij dit nodig is voor uitvoering van de doeleinden waarvoor ze zijn verstrekt;

Op de hoogte zijn van uw rechten omtrent uw persoonsgegevens, u hierop willen wijzen en deze respecteren.
 

Indien u na het doornemen van ons Privacy reglement, of in algemenere zin, vragen heeft hierover of contact met ons wenst op te nemen kan dit via de contactgegevens onder aan dit document.

Verwerking van persoonsgegevens van klanten

Persoonsgegevens van klanten of leveranciers worden door Mindful Class verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en):

  • Administratieve doeleinde;

  • Communicatie over de opdracht en/of uitnodigingen;

  • Het uitvoering geven aan of het uitgeven van een opdracht;

  • Het bieden van een van de trainingen;

Grondslag voor deze persoonsgegevens is:

  • De overeengekomen opdracht;

  • Het inschrijf of intakeformulier

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan Mindful Class

de volgende persoonsgegevens van u vragen:

  • Voornaam;

  • Tussenvoegsel;

  • Achternaam;

  • (Zakelijk) Telefoonnummer;

  • (Zakelijk) E-mailadres;

  • Geslacht;

  • Geboortedatum;

  • Vooropleiding;

  • Beroep;

  • Waar u werkzaam bent;

Uw persoonsgegevens worden door Mindful Class opgeslagen ten behoeve van bovengenoemde verwerking(en) voor de periode:

  • Gedurende de looptijd van de overeenkomst, of gedurende de periode waarin u onder begeleiding bent en daarna alleen in de financiële administratie voor maximaal 7 jaar.

Verwerking van persoonsgegevens van Mindful Class klanten

Persoonsgegevens van Mindful Class klanten worden door Mindful Class verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en):

  • Het informeren van de persoon d.m.v. nieuwsuitingen.

Grondslag voor deze persoonsgegevens is:

  • De digitale inschrijving voor de website;

Voor de bovenstaande doelstelling kan Mindful Class de volgende persoonsgegevens van u vragen:

  • Voornaam;

  • Tussenvoegsel;

  • Achternaam;

  • E-mailadres.

Uw persoonsgegevens worden door Mindful Class opgeslagen ten behoeve van bovengenoemde verwerking(en) voor de periode:

  • Gedurende de periode dat men aangemeld is.

Verstrekking aan derden

De gegevens die u aan ons geeft kunnen wij aan derde partijen verstrekken indien dit noodzakelijk is voor uitvoering van de hierboven beschreven doeleinden.

Zo maken wij gebruik van een derde partij voor:

  • Het verzorgen van de (financiële) administratie;

  • Het verzorgen van de trainingen;

  • Het opslaan van onze administratie

Wij geven nooit persoonsgegevens door aan andere partijen waarmee we geen verwerkersovereenkomst hebben afgesloten. Met deze partijen (verwerkers) maken wij hierin uiteraard de nodige afspraken om de beveiliging van uw persoonsgegevens te waarborgen. Verder zullen wij de door uw verstrekte gegevens niet aan andere partijen verstrekken, tenzij dit wettelijk verplicht en toegestaan is. Een voorbeeld hiervan is dat de politie in het kader van een onderzoek (persoons)gegevens bij ons opvraagt. In een dergelijk geval dienen wij medewerking te verlenen en zijn dan ook verplicht deze gegevens af te geven. Tevens kunnen wij persoonsgegevens delen met derden indien u ons hier schriftelijk toestemming voor geeft.

 

Binnen de EU

Wij verstrekken geen persoonsgegevens aan partijen welke gevestigd zijn buiten de EU.

 

Bewaartermijn

Mindful Class bewaart persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor deze zijn verstrekt dan wel op grond van de wet is vereist.

Beveiliging

Wij hebben passende technische en organisatorische maatregelen genomen om persoonsgegevens van u te beschermen tegen onrechtmatige verwerking, zo hebben we bijvoorbeeld de volgende maatregelen genomen;

  • Alle personen die namens Mindful Class van uw gegevens kennis kunnen nemen, zijn gehouden aan geheimhouding daarvan.

  • We pseudonimiseren en zorgen voor de encryptie van persoonsgegevens als daar aanleiding toe is;

  • Wij maken back-ups van de persoonsgegevens om deze te kunnen herstellen bij fysieke of technische incidenten;

  • We testen en evalueren regelmatig onze maatregelen;

  • Onze medewerkers zijn geïnformeerd over het belang van de bescherming van persoonsgegevens.

 

Rechten omtrent uw gegevens

U heeft recht op inzage, rectificatie of verwijdering van de persoonsgegeven welke wij van u ontvangen hebben. Tevens kunt u bezwaar maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens (of een deel hiervan) door ons of door één van onze verwerkers. Ook heeft u het recht om de door u verstrekte gegevens door ons te laten overdragen aan uzelf of in opdracht van u direct aan een andere partij. Wij kunnen u vragen om u te legitimeren voordat wij gehoor kunnen geven aan voornoemde verzoeken.

Mogen wij uw persoonsgegevens verwerken op basis van een door u gegeven toestemming hiertoe, dan heeft u altijd het recht deze toestemming in te trekken.

Datalekken

In het geval door Mindful Class veroorzaakt datalek, zal binnen 48 uur een melding gedaan worden bij Autoriteit Persoonsgegevens. De (potentiele) deelnemer wordt hiervan op de hoogte gebracht wanneer de verdenking bestaat dat de deelnemer door het lekken van de data ongunstige gevolgen voor de persoonlijke levenssfeer verwacht kan worden.

In de door Mindful Class gesloten verwerkersovereenkomst zijn afspraken gemaakt met de leveranciers omtrent datalekken en wordt Mindful Class tijdig  geïnformeerd wanneer een datalek heeft plaatsgevonden. 

Klachten

Mocht u een klacht hebben over de verwerking van uw persoonsgegevens dan vragen wij u hierover direct contact met ons op te nemen. Komen wij er samen met u niet uit dan vinden wij dit natuurlijk erg vervelend. U heeft altijd het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, dit is de toezichthoudende autoriteit op het gebied van privacybescherming.

Vragen

Als u naar aanleiding van ons Privacy reglement nog vragen of opmerkingen heeft neem dan gerust contact met ons op.

Contactgegevens

Mindful Class
Keizersgracht 391 A
1016 EJ Amsterdam 
Nederland
T (020) -261 96 39
E info@mindfulclass.nl
Contactpersoon voor privacy zaken: Fatima Boutaka